Uspelo mi je! ;))

Končno sem tukaj. Pišem, kar mi tli v duši. O pisanju bloga sem razmišljala že tako zelo dolgo, da sem res vesela, da pišem prvo objavo;)
Zadnje leto mi je prineslo veliko sprememb v življenju in mi ga obrnilo totalno na glavo. Postala sem mamica sinku Lovru, ki je dal novo barvo mojemu življenju. Vedno sem si želela otrok, vendar dokler nisem dobila svojega, nisem vedela, da premorem toliko ljubezni, sočutja, nežnosti, igrivosti... skratka toliko mešanih čustev, ko sem ga prvič objela in stisnila k sebi, 5. 9. 2016.
Vloga novopečene mamice mi nenormalno ugaja, kajti še vedno ostajam takšna kot sem bila prej. Glasna, zgovorna, nasmejana in pozitivna;) Najlepše pa je, da imam ob sebi fanta Dejana, ki je moja sorodna duša. Ustvarila sva si družino, o kateri sem prej samo sanjala. Najlepše mi je, da skupaj preživljamo čas, ko doma gledamo risanke, beremo knjige, pojemo, veliko jemo (ja to ima po meni;)), gremo v hribe, na dolge sprehode. S fantom sva velika ljubitelja hribov in to ljubezen pridno prenašava na Lovra;) Komaj čakam, da nabaviva nahrbtnik zanj in skupaj odrinemo na daljše ture, ker so nam okoliški hribi v Spodnji Savinjski dolini postali že prelahki;) Dandanes se mi zdi zelo pomembno, da ima otrok stik z naravo, kajti vse preveč je mladine, ki rajši kot zunaj, preživlja čas za računalnikom, igricam. Seveda ima vsakdo svoj pogled in nikogar ne sodim.
Tudi glede vsega mi je všeč, da sva kot starša blazno na izi, ne komplicirava in otroka ne zavijava v celofan. Najin Lovro je velik dobrovoljček, nasmejan in srečen ker naju ima. In to je zame dovolj, da vem, da delam prav. Kar se tiče izgleda, pa ga ati ne more zatajiti, ker je mali čista kopija;) zastonj je dva poštarja ubil;) hehe.. Ob mojih fantih mi ni nikoli dolgčas, vsak dan je nekaj novega;)
Trenutno še koristim proste dni, ker sem v porodniški in je super, ker lahko z Lovrom v dopoldanskih uricah na veliko kofetkama;)) No seveda jaz pijem dolgo črno kavo, Lovro pa ponavadi grize žemljo. In sva srečna, oba!;)
Poleg materinstva pa je najlepše, da si še vedno vzamem čas samo zase (ko mi seveda dopušča čas in Lovra popazi ati ali tašča) in se odpočijem in nafilam baterije;) Trenutno se rada zadržujem v fitnesu in migam, da dobim zopet kondicijo in moč, da bova lahko z dragim končno zopet plezala;))
Ja vse se da, kljub otroku. To sem spoznala, čeprav ne vedno, da pa se marsikaj početi. Zdaj sem začela bolj ceniti trenutke, ki jih preživimo skupaj ali sama z Dejanom. Otrok marsikaj spremeni, ampak moje življenje je spremenil samo na boljše. Poleg tega, da sem mami, sem tudi študentka, ki zaključuje magisterij ter skupaj s fantom, najemnica lokala. Moj dan je polno zaseden, vendar sem si kljub vsemu izborila čas za pisanje bloga, kar me po napornem delovnem dnevu pomirja in sprošča.
Uspelo mi je;)

Do naslednjič adijo,

Tea❤


Lovro💚💚💚


                                                   Na sprehodu okoli ribnika Vrbje


                                                            Naša fontana;)


                                                Tudi ti nekoč boš mamica postala;)


Ajde, gremo;)


                                                             Afromama;)


                                                 Jap, Celjska koča osvojena;)


                                                                 Mi💗💗💗






Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

MOJE IZKUŠNJE GLEDE NAKUPA OTROŠKEGA VOZIČKA IN MARELE

Življenje ni glasbena želja, pa vseeno kdaj igra moja najljubša pesem

Ta veseli dan ali moj dragi ima 30 let;)